Hoppa till sidans innehåll

Brothers klär Tre Kronor

23 JAN 2020 15:45
Samarbetet bygger på den gemensamma viljan att se hela människan och att lyfta frågan om mansrollen utifrån tron på en värld där alla män känner sig trygga att visa känslor och att våga vara sig själva och ha sin egen stil.
  • Skapad: 23 JAN 2020 15:45

Svenska Ishockeyförbundet kan presentera Brothers som ny samarbetspartner till Tre Kronor. Samarbetet bygger på den gemensamma viljan att se hela människan och att lyfta frågan om mansrollen utifrån tron på en värld där alla män känner sig trygga att visa känslor och att våga vara sig själva och ha sin egen stil. Samarbetet innefattar ett klädsamarbete där Brothers klär Tre Kronor med start nu i vår.

- Vi, som många andra, noterade Brothers kampanj och ställningstagande för ett större inkluderande och en modern syn på mansrollen och att nu få till det här samarbetet där vi tillsammans kan lyfta ämnet känns jättebra. Vi gillar engagemanget för Tre Kronor och svensk hockey samt det moderna synsättet från en sedan länge etablerad modeaktör. Brothers arbete passar väl ihop med det arbete vi nu gör med Hemmaplansmodellen och att se hela människan, säger Daniel Ivarsson, Försäljning- och sponsringsansvarig hos Svenska Ishockeyförbundet.

- När vi fick höra att Svenska Ishockeyförbundet hade uppmärksammat vår höstkampanj med budskapet om en värld fri från stereotyper och oskrivna regler blev jag stolt. Det här samarbetet känns klockrent och vi ser verkligen fram emot att väva ihop mode och sport med roliga aktiveringar under året, säger Ulrika Lind, Marknadsansvarig för Brothers.

Svenska Ishockeyförbundet lanserade Hemmaplansmodellen under hösten, en ny utvecklingsmodell för svensk ishockey som tar avstamp i att utveckla människor som valt att spela hockey, inte bara hockeyspelare, och där stor vikt läggs vid dom psykosociala delarna. Mer om hemmaplansmodellen går att läsa på hemmaplansmodellen.se.

Klädsamarbetet med Brothers och Tre Kronor gäller för hockey-VM i maj men redan under Beijer Hockey Games 6-9 februari kommer Tre Kronors ledarstab att kläs av Brothers.

För mer information, kontakta:
Daniel Ivarsson, Försäljning- och sponsringsansvarig, Svenska Ishockeyförbundet

Skribent: Emma Spennare
Epost: This is a mailto link

Svensk Ishockeys Huvudsponsor

Svenska Spel

 

Genvägar

CCM

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info