Hoppa till sidans innehåll

Möjlighet med anstånd av betalning med anledning av Coronaviruset

17 MAR 2020 13:01
Måndagen den 16 mars meddelade regeringen flera beslut för att underlätta för företag och enskilda i såren av Coronaviruset. De gäller också ideella föreningar.
  • Skapad: 17 MAR 2020 13:01

Uppdaterad information

Måndagen den 16 mars meddelade regeringen flera beslut för att underlätta för företag och enskilda i såren av Coronaviruset. Se nedan, de gäller också ideella föreningar. 

Möjlighet med anstånd av betalning med anledning av Coronaviruset

- Skatteverket skriver att i väntan på ändringar i lagstiftningen gällande anstånd kan företag och privatpersoner som har fått betalningsproblem som en direkt konsekvens av coronaviruset söka anstånd hos Skatteverket med betalningen. Detta gäller också ideella föreningar enligt besked från Riksidrottsförbundet Läs mer här

Riksidrottsförbundet uppdaterar också sin information för alla idrottsföreningar kontinuerligt. Läs mer här: https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/ 

 

I spåret av Coronaviruset uppdateras beslut och rekommendationer från myndigheter och regering. Det är en stor mäng information som vi möter i alla delar av samhället. För ishockeyn samlar vi därför här information om det vi vet och kan förmedla till ishockeysverige. Sedan tidigare har meddelats att tävlingssäsongen för de SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan ställts in. Regioner och distrikt har under de senaste dagarna tagit beslut om regionala serier, cuper m.m. Den informationen hittar du bäst på ditt distrikts hemsida. 

Skribent: Emma Spennare
Epost: This is a mailto link

Svensk Ishockeys Huvudsponsor

Svenska Spel

 

Genvägar

CCM

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info