Hem / Egna nyheter / Hockeykontor Norr fulltaliga

Hockeykontor Norr fulltaliga

Från och med 1 november är Hockeykontor Norrs laguppställning fulltalig med regionchef Zakarias Granlund, administratörer Simon Parkman och Nils Averfeldt samt föreningsutvecklare Johan Åström och Ingela Asplund.

Till Regionförbund Norr har nu föreningsutvecklare Johan Åström och Ingela Asplund kompletterat Zakarias, Simon och Nils och tillträder sina tjänster omgående. 

Zakarias agerar stöd till föreningarna i såväl organisatoriska som sportsliga utvecklingsfrågor. Som chef informerar om och stimulerar föreningarna till utbildning.  

Simon och Nils arbetar nära föreningarna, distrikten, RF/SISU samt Svenska Ishockeyförbundet och dess Hockeykonsulenter i alla administrativa frågor. 

Johan och Ingela ska verka som ett aktivt stöd i såväl organisatoriska som sportsliga utvecklingsfrågor och med återkommande besök stimulera föreningarna till utveckling genom utbildningsinsatser. Ingela ansvarar i huvudsak för distrikten Ångermanland, Medelpad samt Jämtland/Härjedalen. Johan ansvarar för Norrbotten och Västerbotten. 

Hockeykontoret är nu redo att "trampa upp nya stigar" för ishockeyn i Region Norr. 

Viktiga datum

Har ni frågor kontakta oss:

Växel Hockeykontoret, 090-14 91 00

Zakarias Granlund, 090-202 61 12, This is a mailto link

Simon Parkman, 090-202 61 11, This is a mailto link

Nils Averfeldt, 090-202 61 10, This is a mailto link

Ingela Asplund, 090-202 06 14, This is a mailto link

Johan Åström, 090-202 06 13, This is a mailto link