Hem / Egna nyheter / Presentation Hockeykontor Norr

Presentation Hockeykontor Norr

Då var det äntligen dags för oss på Hockeykontor Norr att presentera oss oss själva. Vi som kommer att arbeta för att ge er föreningar bästa möjliga förutsättningar heter Zakarias Granlund, Mats Tjernström och Simon Parkman.

Zakarias Granlund, Regionchef
Moderklubb: Glommersträsk/Lappträsk IF

Zakarias är född och uppvuxen i Glommersträsk, Norrbotten och har spelat ishockey i ett flertal föreningar i norr. Efter spelarkarriären så har Zakarias varit föreningsutvecklare samt basat för ett samhällsprojekt. Sin utbildning har han fått genom Umeå Universitet och Idrottsvetenskapliga programmet samt ledarskap och organisation. Utöver ishockeyn är fiske och träning stora intressen.

På Hockeykontoret ansvarar Zakarias för anläggning och föreningsutveckling

This is a mailto link
090-202 61 12

Mats Tjernström, Regionadministratör
Moderklubb: IF Domnarvet (Borlänge)

Mats är född och uppvuxen i Dalarna med starka band till Karesuando, Norrbotten, där släkten härstammar från. Han har en lång erfarenhet från föreningslivet med flera år som ansvarig för föreningskansli och kommunikatör åt en ligaorganisation och är även utbildad journalist och webbredaktör. Förutom hockeyn, som är ett självklart intresse, ligger fotografering och kommunikation nära hjärtat.

På Hockeykontoret ansvarar Mats för utbildning och bredd och behjälplig med tävling, funktionär och disciplin.

This is a mailto link
090-202 61 10

Simon Parkman, Regionadministratör
Moderklubb: Björna IF

Simon är född och uppvuxen i Örnsköldsvik, Ångermanland, och har lång erfarenhet från att arbeta i förbund. Närmast kommer han från Ångermanlands Ishockeyförbund där han varit ansvarig för tävling och disciplin och har sedan tidigare erfarenhet från andra ishockey- och innebandyförbund. Sin utbildning har han fått genom Umeå Universitet och Idrottsvetenskapliga programmet. Simons intressen är friluftsliv, jakt, fiske, musik och fotografering.

På Hockeykontoret ansvarar Simon för tävling, funktionär och disciplin och är även behjälplig med utbildning och bredd.

Kontaktuppgifter
This is a mailto link
090-202 61 11