Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vi befinner oss i speciella tider där många är hemma från jobb och skola. Använd Rörelsekurvan för att uppleva glädjen av att röra på sig.
 
Den 15 mars fattade Svenska Ishockeyförbundets styrelse ett enigt beslut att avsluta säsongen 2019/2020 med anledning av risken för Coronavirusets spridning i Sverige.
 

Årsmöten 2020

(2020-03-24 16:20)
Här finns en lista över utlysta årsmöten.
 
Måndagen den 16 mars meddelade regeringen flera beslut för att underlätta för företag och enskilda i såren av Coronaviruset. De gäller också ideella föreningar.
 
Hockeysäsongen 2019/2020 har till stora delar ställts in helt och nu ställer Svenska Ishockeyförbundet även in flera förbundsaktiviteter under våren, så som russinläger och utbildningar.
 
Allt spel i SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan ställs in.
 
Svenska Ishockeyförbundet har tillsammans med övriga länder beslutat att ställa in Euro Hockey Challenge. Turneringen planerades att spelas i april och därmed ställs Tre Kronors hemmamatcher i Ljungby, Halmstad, Örnsköldsvik och Umeå in.
 
Svenska Ishockeyförbundets verkställande utskott har idag, lördag, tagit följande beslut:
 
Vid Svenska Ishockeyförbundets verkställande utskotts möte vid lunch idag beslutades att Hockeyettans kval till Hockeyallsvenskan skulle fortsätta spelas fram till efter lördagens eventuella matcher för att därefter pausa Hockeyettan tillsvidare.
 
Vi har idag, via IIHF, nåtts av beskedet att U18-VM som skulle spelats i Plymouth och Ann Arbor i USA, ställs in på grund av coronaviruset.
 
Senaste information om cuper och poolspel, U16, J18 Elit, J20 SuperElit, HockeyEttan, HockeyAllsvenskan och SDHL kopplat till Coronaviruset.
 
SHL har i samråd med Svenska Ishockeyförbundet därmed fattat beslutet att skjuta fram SM-slutspelet i SHL till den 24 mars. Den sista grundserieomgången, som spelas under torsdagen, spelas utan publik.
 
Inför säsongen 2020/2021 blir Ulf Lundberg ny förbundskapten för Damkronorna. Lundberg har skrivit ett tvåårsavtal och börjar sin tjänst hos Svenska Ishockeyförbundet den 1 maj 2020. Avtalet sträcker sig därmed över OS i Peking 2022.
 
Efter Internationella ishockeyförbundets besked om inställda VM-turneringar på damsidan väljer Svenska Ishockeyförbundet att ställa in resterande säsong för Damkronorna.
 
Fredrik Warg möter Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson i en återkommande serie samtal. Här ser du deras tredje möte från den 3 mars 2020.
 

Postadress:
Region Syd
Box 3134
352 46 Växjö

Besöksadress:
Smedjegatan 37
352 46 Växjö

Kontakt:
Tel: 047017950
E-post: kansli@smalands-ishockey.g.se