Reklam
Reklam
    Hem / Spelare / Testa #hockeyhemmas matchbingo

Testa #hockeyhemmas matchbingo

I tider av pandemi har många i hockeysverige hittat andra sätta att aktivera sig. För att hylla och lyfta fram alla dessa goda exempel som bidrar till aktivitet, sammanhållning och rörelseglädje introducerar vi #hockeyhemma.

På vår hemsida www.swehockey/hockeyhemma.se och i våra sociala kanaler vill vi i pandemitider, engagera och inspirera, att fortsätta samlas runt det bästa vi vet, ishockey. 

Nu kan du testa vårt matchbingo, ta chansen att utmana dig själv, dina familjemedlemmar eller dina lagkompisar. Använd hashtaggen #hockeyhemma när du genomför aktiviteterna i bingot, för chansen att delta i utlottning av klubbor från CCM. Under hela våren kommer vi att lägga ut information, föreläsningar och tävlingar för att under pandemin försöka hålla ishockeyn glödande och förlänga hockeysäsongen men även börja förbereda oss inför kommande säsong.

Tipsa oss om initiativ under pandemin!

Har du eller ni startat ett initiativ hemma hos dig, i ditt lag eller i din förening för att hålla igång? Ni kanske spolat en egen rink, tränat på en sjö, byggt en skottramp, lirat landhockey, poängjakter eller på andra sätt aktiverat dig själv eller ditt lag. Tipsa oss om aktiviteter du gör eller gjort, så har du chansen att vara med i utlottningen av ishockeyklubbor från CCM.