Reklam
Reklam
    Hem / Supporter / Upplev hockey / svenskhockey.tv / Svenskhockey.tv

Svenskhockey.tv

 

Svenska Ishockeyförbundet och LiveArena har sedan sju år ett samarbete i syfte att profilera och tillgängliggöra svensk hockey via livesändningar på webben. Merparten av alla sändningar är ungdomsmatcher, men via www.svenskhockey.tv kan man även se Dam, U- och J-landskamper, J20 Nationell, TV-pucken,, russinläger mm. 

Praktisk information till föreningar

Helautomatiska produktioner

De klubbar som kontaktats behöver återkomma med avtal och förberedande information inför installation. Vår installationspartner kommer därefter att kontakta klubben för att planera in dag för installation inom de närmaste dagarna/veckorna.

Från och med det att ni fått klartecken om att installationen är klar behöver ni inte göra någonting, alltså inte längre boka matcherna för sändning och inte filma.
Det här gäller seriematcher som finns i https://stats.swehockey.se/.
Övriga matcher kan bokas manuellt medan produktionen är automatisk.
För er som har lag i J20 Nationell kommer även ny utrustning för att kunna kommentera matcher att levereras och installeras.

Manuella produktioner
Tills det att ni har fått den nya utrustningen installerad önskar vi att ni använder den utrustning ni har sedan tidigare för att producera så många av era matcher som möjligt. Ni bokar och lägger då upp matcherna precis som tidigare.
Nedan information kring manuella produktioner.


Kontaktuppgifter:

  • För sändande klubbar: This is a mailto link
  • För tittare: This is a mailto link
  • Installation av ny utrustning: This is a mailto link

Om det gjorts förändringar gällande kontaktperson för SvenskHockey.tv, vänligen informera oss snarast via mail till: This is a mailto link