Reklam
Reklam
    Hem / Svensk ishockey / Vi söker kombinerad tjänst för anläggningsfrågor

Vi söker kombinerad tjänst för anläggningsfrågor

Stockholms Ishockeyförbund och Svenska Ishockeyförbundet söker
medarbetare till en kombinerad tjänst för anläggningsfrågor

För svensk ishockeys utveckling är tillgången på ishallar och konstisbanor avgörande. Det avser såväl drift och säkerhet i existerande 355 anläggningar i landet, som tillkomsten av nya innovativa och klimatvänliga anläggningar.

Till en kombinerad tjänst vid Stockholms och Svenska Ishockeyförbundet kanslier i Stockholm sökes en medarbetare för arbete med anläggningsfrågor. Arbetet omfattar dels att upprätthålla kunskap över distriktets och landets anläggningar och tekniska anläggningsfrågor samt påverkansarbete för att nya anläggningar.


Önskvärda egenskaper, utbildning och kompetenser:

Du har varit verksam inom idrotten och har erfarenhet från teknik och/eller planarbete. Du har förmåga att arbeta med vinnande argument till politiker och tjänstemän. Genuint intresse för ishockey är en merit. Din utbildning kan vara teknisk på akademisk eller gymnasienivå eller inom sports management. Du kan alternativt ha en bakgrund från tidigare arbete med ishockeyns anläggningar.


Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 % fördelad mellan Svenska Ishockeyförbundet Stockholms Ishockeyförbund. Kanslierna är belägna i separata lokaler men i direkt anslutning till varandra på samma adress.


På Svenska Ishockeyförbundet är du vårt kompetenscenter i alla typer av anläggningsfrågor och stöd till de som arbetar med sådan i våra regionförbund och distrikt. På Stockholms Ishockeyförbund omsätter du kompetensen i stöd till våra föreningar i deras arbete med kommuner för fler anläggningar samt alla typer av frågor som uppkommer kring en anläggning. Du rapporterar till Generalsekreteraren på Svenska Ishockeyförbundet samt till Kanslichefen på Stockholms Ishockeyförbund. Du arbetar också under ledning av en kommitté i respektive förbund bestående av förtroendevalda experter inom området. Del av arbetet sker på kvällar och helger, stor del av planeringen och upplägget för arbetet påverkar den anställde själv i samverkan med GS/KC. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Körkort och tillgång till bil är en fördel men inget krav. Tjänsten ligger under branschavtalet Unionen Idrott.


Din ansökan med CV och löneanspråk samt eventuella frågor ställs till:

Göran Tidström, Stockholms Ishockeyförbunds styrelse samt ordförande i Svenska Ishockeyförbundets anläggningskommitté:
This is a mailto link 072-311 11 00


Då urvalsprocessen sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast. Vi strävar efter en jämn könsfördelning inom organisationen och hoppas också på ansökningar från kvinnor som känner igen sig i beskrivningen.