Hoppa till sidans innehåll

Information spelplatser


Östersund Arena

Östersund Arena

Östersund Arena invigdes i december 2014. Arenan innehåller en ishall för 2700 åskådare ( 1700 sittplatser), träningshall för hockey och konståkning, 1600 kvm stor redskapsgymnastikhall samt en konstfrusen bandyplan.

Östersunds IK bildades 1965 och representationslaget spelar i Hockeyettan. Östersunds IK driver NIU tillsammans med Svenska Ishockey Förbundet och Jämtlands Gymnasium. Östersunds IK har idag 600 ishockeyspelare och fostrat spelare som Ulf Dahlén, Ricard Persson, Markus Åkerblom, Alexander Edler, Emil Djuse, Edwin Hedberg, Christoffer Forsberg, Pontus Själin, Calle Själin och Sara Berglind mfl.

 www.ostersundik.com  .

Östersund Arena har adressen Arenavägen 27. Följ E14. Sväng vänster in på E45 i mot

Östersund/Frösön. Arenan ser ni på höger sida efter ca 1 km. Då det förenklar om lagen börjar med att packa ur hockeyutrustningen i Östersund Arena så lotsar vi er till boendet när vi får tillgång till skolan och det passar i erat spelschema.

Hitta till Arenan >>>

Cementa Arena, Slite

Cementa

I Slite på norra Gotland har vi en av Sveriges miljövänligaste arena. Man använder spillvärme från cementfabriken att göra is, spillvärmen från ishallen andvänds för att värma konstgräsplanen på vintern.

Hallen ger möjlighet till utnyttjande inom huvudsak tre områden såsom -ishall, -konsert/teaterlokal och -utställningslokal. Hallen kan på ett enkelt sätt omvandlas till konsert och teaterlokal utan att isen tas bort. Hallen har 1200 sittplatser och med möjlighet att utöka det till ca 2000 sittplatser. Speciell ljudisolering av taket garanterar god ljudakustik. Hallen ger även möjlighet till utställningar inom de flesta områden.

Här finns en ishall med nio omklädningsrum varav två särskilt handikappanpassade samt lektionsrum och cafeteria. Hockeyn är dominerande men även handikappidrotter såsom kälkhockey kan genomföras. Vi ser gärna att konståkning, både träningar och tävlingar förläggs till hallen i Slite.

Vi har även vår fina uppvärmda konstgräsplan som ligger i anslutning till ishallen där det finns möjlighet att anordna träningar, matcher, cuper och träningsläger i året runt.

Hitta till Arenan >>>

Information från arrangören >>>

Visby Ishall

Visby ishall 

Visby Ishall är en ishall i Visby. Hallen byggdes 1975 och har en kapacitet på 2 000 åskådare. I hallen spelar Visby/Roma HK sina hemmamatcher i Hockeyettan.

Ishallen är byggd så att det bara är läktare på ena sidan, som är uppdelad i en ståplatssektion, en sittplatssektion och en supporterläktare.

Hitta till Arenan >>>

Väl mött på TV-Pucken 2019!

Uppdaterad: 20 FEB 2019 13:54 Skribent: Stefan Ladhe
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info