Reklam
Reklam
    Hem / Blågula segrar

Blågula segrar

Damkronorna vann samtliga matcher i OS-kvalet och är nu klara för OS. Tre Kronor vann sina tre matcher och vann därmed Karjala Tournament. Läs mer om landslagens resultat här.

Damkronorna

Damkronorna vann samtliga matcher i OS-kvalet och är därmed klara för OS i Peking 2022. Damkronorna vann med 3–0 mot Slovakien, 15–0 mot Korea samt 3–2 mot Frankrike i en direkt avgörande sista match. Närmast väntar en 3-nationsturnering i december för Damkronorna.

Turneringsinfo

Tre Kronor

Tre Kronor vann samtliga matcher i Karjala Tournament och stod därmed som segrare i Hartwall Arena under söndagen. Tre Kronor vann mot Tjeckien med 4-1 på hemmaplan i Linköping för att sedan besegra Ryssland med 4-2 och Finland med 3-1 i Hartwall Arena. Härnäst väntar Channel One Cup i december.

Turneringsinfo

J20/Juniorkronorna

Juniorkronorna hamnade på en tredjeplats i 4-nationsturneringen i Ängelholm. Sverige inledde med en seger mot Tjeckien med 5–0 för att sedan förlora mot Finland med 0–3 och Ryssland med 2-5. Närmast väntar läger och JVM för J20-landslaget.

Turneringsinfo

Team 18 Dam

Team 18 Dam spelade en Finnkamp i just Finland där man tog en seger och förlorade de andra två matcherna. I den första matchen vann Sverige mot Finland med 2–0. Den andra matchen förlorades med 0–4 och den tredje matchen förlorades med 0–2. Härnäst väntar en 3-nationsturnering i december innan det är dags för läger och U18-VM på hemmaplan i Linköping och Mjölby.

Turneringsinfo

Team 18 Herr

Team 18 spelade en 5-nationsturnering i Schweiz där Sverige hamnade på en andraplats i turneringen. Den första matchen mot USA förlorades med 2–5. Den andra matchen mot Tjeckien vanns med 2–0. Vann gjorde man också mot Finland med 4–3 och mot Schweiz med 3–1. Härnäst väntar en Elitcamp i december för åldersgruppen och efter det en 5-nationsturnering i februari.

Turneringsinfo

Team 17 Herr

Team 17 spelade en 4-nationsturnering i Finland där Sverige tog en andraplats i turneringen. Den första matchen mot USA förlorades med 2–8. Den andra matchen mot Tjeckien vann Sverige med 2–1 och den avslutande matchen mot Finland vann Sverige med 5–3. Härnäst väntar en Elitcamp i december och efter det en 5-nationsturnering i februari.

Turneringsinfo