Reklam
Reklam
    Hem / JVM ställs in

JVM ställs in

JVM som spelats i Edmonton och Red Deer, Kanada ställs in.

Förbundskapten Tomas Montén om att JVM 2022 ställs in:

"Otroligt tråkigt besked, även om vi respekterar det fullt ut i och med det rådande läget. Jag lider med grabbarna som hade startat turneringen positivt. Vår känsla är att vi kunde ha gått riktigt långt. Det här har varit det roligaste jobbet jag har haft, och att det ska behöva sluta så här, med först JVM ifjol som jag missade på grund av covid, och nu att hela årets turnering ställs in, känns oerhört trist."

Lagkapten Emil Andrae om att JVM 2022 ställs in:

"Det är så klart sjukt tråkigt att JVM ställs in. Vi hade en speciell grupp här och kände att vi var på väg mot något bra. Vi spelare känner stor besvikelse över beslutet, men respekterar det."

Landslagschef Olof Östblom om att JVM 2022 ställs in:

"Det är klart att det är en besvikelse att JVM ställs in, men jag vill inte lägga någon skuld på någon. Vi har levt med en pandemi i två år snart och det händer saker. Vi fick ställa in mängder med matcher i Sverige förra säsongen fast vi försöker göra rätt saker. Vi vet att det är väldigt svårt att hantera en pandemi. Vi får lita på dem som fattat beslutet och att de gör rätt bedömningar. Men att peka finger känns inte rätt. Man får lära sig av det här och göra bättre ifrån sig framåt."