Hockeystore

Östergötlands Ishockeyförbund i nytt avtal med Hockeystore

Östergötlands Ishockeyförbund har ingått materialavtal med Hockeystore. Materialavtalet omfattar all verksamhet som förbundet bedriver och skapar förutsättningar för både aktiva funktionärer, ledare, spelare och materialare att hantera försörjning av produkter.

Hockeystore grundades 2015 i Jönköping, målet var att skapa en specialistbutik där hockeyspelaren kunde hitta allt från udda tillbehör till de senaste hockeyklubborna och skridskorna. Konceptet har blivit en succé och har snabbt vuxit till en av landets största hockeybutiker. I början av 2018 lämnade Hockeystore Team Sportia-organisationen och är nu en del av Spobik AB.

Östergötlands Ishockeyförbund bedriver verksamhet inom tävling, disciplin, domarutveckling och spelarutveckling. Inom ramen för spelarutveckling genomförs årligen både campverksamhet, cupspel och distriktslagsverksamhet. Materialförsörjning är en stor del av den verksamheten som måste fungera. Genom samarbete med Hockeystore kan vi skapa möjligheter för våra funktionärer att enkelt och smidigt hitta och beställa den utrustning som behövs samtidigt som vi spelare som kan hitta ett urval av produkter och profilkläder som man själv kan välja om man vill ha. Östergötlands Ishockeyförbund lånar alltid ut utrustning och profilkläder men nu får varje spelare också möjlighet att själva bestämma om de vill köpa sig liknande profilkläder som minne. Vi är väl medvetna om att det betyder mycket för spelare som fått vara med och representera förbundet och det vill vi skapa förutsättningar för.

”Avtalet är nu aktivt och på hemsidan hos Hockeystore finns vår webbshop. Vi är väldigt glada över det nya avtalet och ser att det kommer skapa bra förutsättningar för oss i vår verksamhet” säger Karin Ahl, Ordförande i Östergötland.

Karin Ahl 23-02-20