ÖIF Camper och träningstillfällen

Spelarutveckling är helt kopplad till möjlighet att lägga tid på utövandet av den egna idrotten. De tillfällen som Östergötlands Ishockeyförbund erbjuder är till för att ge alla spelare i aktuella årsgrupper möjlighet att träna för våra utbildade tränare och få möjllighet till personlig utveckling i det egna distriktet. 

Senast uppdaterad: 23-03-09 av Hanna Dahl

Spelarutvecklingscamp sommar

På årets sommarcamp möter du utbildade ledare med lång erfarenhet av att utveckla spelare i olika åldrar i olika moment. Dagarna innehåller flera ispass och teknikpass ledda av ledare med fokus på att utveckla dig som individ och ishockeyspelare. Fysträning som bygger både uthållighet, smidighet och styrka där du kommer utmana dig själv. Allt detta blandas med teoretiska inslag med fokus på hur hockeyn ser ut idag men även i framtiden. 

Årets camp kommer arrangeras den 26-29 juni i Linköping för spelare födda 2008-2010.  

Teknikträningspass

ÖIF öppnar nu upp och erbjuder eftersäsongsträningar med fokus på teknik och individuell träning. Vi bjuder in till två 5-veckorsblock där du kan välja att anmäla dig till en eller båda blocken. Träningarna fokuserar på individuell teknikträning, klubbteknik, skott, anfall och försvar. 

Under våren 2023 erbjuds teknikträningspass från vecka 14-24 för åldrarna 2011- 2008

Vid frågor om kurser kontakta erik.loov@ostergot.se

Erik Lööv Spelarutvecklingsansvarig

Anmälan till Sommarcamp

Anmälan Teknikträningar