Reklam
Reklam
    Hem / Förening / November 2021 / Svenska Ishockeyförbundet söker Utvecklingsansvarig för flick- och damishockey

Svenska Ishockeyförbundet söker Utvecklingsansvarig för flick- och damishockey

Svenska Ishockeyförbundet gör tillsammans med Regionförbund, Distriktsförbund och ligaorganisationerna en satsning på att utveckla ishockeyn på flick-och damsidan mot 2030.

Det är en av svensk ishockeys viktigaste satsningar där vi utgår från tre områden; tillväxt, utveckling och prestation. Syftet med satsningen är att få antalet spelare att öka så att vi inom svensk ishockey kan erbjuda bra utvecklingsmiljöer utifrån målgruppens behov, oavsett var i landet du växer upp. Satsningen inkluderar hela vägen från de första skären i Tre Kronors Hockeyskola till en seniorkarriär i våra ligor och framgång i Damkronorna.

 

Beskrivning av befattningen

Nu tillsätter Svenska Ishockeyförbundet en 2-årig projekttjänst som tillsammans med kollegor på Svenska Ishockeyförbundet, våra regionala Hockeykontor och våra ligaorganisationer ansvarar för att strategier och perspektiv genomsyrar såväl arbetet med föreningsutveckling och tränar/ledarutveckling som vår spelarutveckling och utvecklingen av våra tävlingsstrukturer.

 

Profil

Vi ser att du är en målmedveten person med stort eget driv, att du har lätt för att samverkan och samarbete samt vet hur ett strukturerat förändringsarbete bedrivs. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha verkat på olika nivåer inom svensk ishockey då utvecklingen ska ske på samtliga nivåer.

Svenska Ishockeyförbundet erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete inom en organisation. Kontoret är beläget nära Globen och vi arbetar tillsammans i en trivsam miljö som präglas av god sammanhållning, prestigelöst tänkande och en bra kombination av entreprenörskap och struktur. Som i de flesta idéburna organisationer är kulturen på Svenska Ishockeyförbundet byggd på engagemang och samarbete.

 

Geografisk placering/resor

Johanneshov, resor i tjänsten ingår

 

Organisationsstruktur

Tjänsten ingår i Utvecklingsavdelningen som leds av Anders Wahlström.

 

Din ansökan

Bifoga CV och ditt personliga brev till This is a mailto link senast den 8 december.

 

För kontakt

Chef Utvecklingsavdelningen: Anders Wahlström, This is a mailto link tel: 08-4490407

Facklig kontakt: Stefan Ladhe, This is a mailto link tel: 08-4490406

Välkommen med din ansökan till This is a mailto link senast den 8 december 2021.