Hoppa till sidans innehåll

Blir det final för Skåne/Blekinge i år igen?

01 MAR 2017 13:16
Skåne/Blekinge har gått till kvartsfinal, semifinal och final under tidigare år och i år vill de gärna spela sig till en guldmedalj när turneringen avgörs i Ö-vik. Vi pratar med Jessika Öhman om uppladdningen.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2017 15:58

När började uppladdningen inför Stålbucklan för er del?
Vår uppladdning började redan i augusti förra året då vi hade en träningshelg fredag-söndag med alla tjejerna. Sedan har vi träffats cirka en gång i månaden fram till nu och haft både träningar och träningsmatcher.

Hur ser ni på turneringen nu då? Snart är det dags.
Ja, först och främst betyder det mycket för tjejerna eftersom den ger våra spelare en chans att få visa upp sig. Sedan betyder det också mycket att få spela bra matcher mot våra duktiga distrikt runt om i Sverige. Tjejerna är supertaggade inför turneringen och ser så mycket fram emot den.

Vad går ni in i Stålbucklan med för inställning?
Vi i Skåne har ju gått till kvartsfinal och semifinal de senaste åren och sedan till final förra året, så nu vill vi ju såklart gärna vinna! Men annars är förhoppningarna att vi ska ha roligt, få se bra hockey, spela bra hockey och kanske få uppleva lite snö som vi inte är så bortskämda med här nere i Skåne.

Tidigare år har det varit ett annat upplägg där vi först spelade kvalspel för att sedan spela finalspelet i Stockholm. Nu ska ju alla lag spela på samma ort och det ska bli riktigt kul eftersom vi inte sett alla distriktslag i Sverige.

Skribent: Emma Spennare
Epost: This is a mailto link

Ishockeyns Huvudsponsor

svenska spel

Arrangör 2018/2019

Småland

Arrangörsföreningar 2018/2019

  • Troja
  • Diö
  • alvesta
  • Rydaholm

Genvägar

Hitta ditt distriktsförbund (SDF)

 


 

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info