Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Tävlingsavdelningens organisation

SIF:s tävlingsavdelning är ett serviceorgan för Svensk Ishockey. Framförallt i samband med ny- och avtalsregistreringar av spelare, nationella och internationella övergångar, framtagande och revidering av tävlings- och seriebestämmelser, föreningsregistreringar samt utbetalning av utbildningsersättning.

Utbildning och utveckling av domare och övriga funktionärer. Säkerhetsarbete både förebyggande och operativt i samverkan med SHL och HA.

Tävlingsavdelningen bereder ärenden för SIF:s Tävlings- och Disciplinnämnd, administrerar hockeykort, TSM (tävlingsadministrativt system) samt OVR (On Line rapportering).

Genomförandet av grundserier och slutspel för korandet av svenska mästare på nivåerna Senior herr och dam, J20, J18,U16.

Förutom Tävlings- och Disciplinnämnd sorterar Tävlingsutskott, Anläggningsutskott, Besiktningsgrupp, Domarutskott, Regelutskott och Säkerhetsutskott under SIF:s tävlingsavdelning.

I samband med arrangemang av internationella turneringar i Sverige är tävlingsavdelningen ansvarig för turneringarnas tävlingsmässiga genomförande. Nationella turneringar som TV-pucken ligger också under SIF:s tävlingsavdelning.

Uppdaterad: 28 MAR 2017 08:19 Skribent: Stefan Ladhe
Epost: This is a mailto link

Svensk Ishockeys Huvudsponsor

Svenska Spel

 

Genvägar

 CCM

 

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info