Hoppa till sidans innehåll

Tillstånd


Nationellt

Tillstånd kan endast beviljas för match mellan föreningar. Alla föreningslag som avser delta i match, cup eller turnering, som arrangeras under tiden 15 september till 31 mars, ska söka tillstånd hos sitt SDF. Tillstånd för nationell match samt deltagande i cuper och turneringar ansöks om i TSM under Förening / Matchansökningar.

Godkända föreningsgemensamma snedstreckslag i seriespel kan delta i cuper eller turneringar om arrangören så tillåter. Sammansatta lag utöver snedstreckslag ska bestå minst av 75 % egna spelare. Föreningslag som har färre än 75 % egna spelare i laget måste ha ett samarbete med det egna SDF:et.

För mer information se Tävlingsbestämmelserna § 8:1.

Internationellt

Vid internationella matcher ska tillstånd sökas oavsett tidpunkt för matchen och detta gäller även match i vilken utländska spelare som till exempel NHL-spelare ska delta.

Tillstånd ska ansökas om i TSM fyra veckor före match och expeditionsavgift erläggs genom varukorgen. Tänk på att ange utförlig information om de utländska laget som kommer till spel alternativt den turnering ni reser till. SDF ska med av- eller tillstyrkan omgående sända ansökan vidare till SIF som beslutar i ärendet.

Det åligger arrangerande förening att säkerställa att inbjudna lag har tillstånd från sitt landsförbund och är försäkrade.

För mer information se Tävlingsbestämmelserna § 8:2.

Manual för tillståndsansökan i TSM.
Gjensidige – försäkring.

Uppdaterad: 13 OKT 2017 13:45 Skribent: John Fransson
Epost: This is a mailto link

Svensk Ishockeys Huvudsponsor

Svenska Spel

 

Genvägar

 CCM

 

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info