Reklam
Reklam
    Hem / Tränare / Utveckling / Oskar Larsson

Oskar Larsson


Oskar Larsson

Ansvarsområde: Västergötland

Hockeykonsulent sedan: 2019

Huvudsakliga arbetsområden och arbetsuppgifter som hockeykonsulent: Mitt arbetsområde sträcker sig över Västergötland och fem klubbar i Värmland. Jag är också ansvarig från Västergötland för projektet Gnistan J18 där spelare som inte verkar på elitnivå får chansen att spela en distrikslagsturnering för sitt distrikt. Det är Västergötland, Göteborg och Bohusländal som deltar varje år

Detta ligger mig varmast om hjärtat i mitt jobb: Det som ligger mig varmast om hjärtat i arbetet är såklart alla möten av ledare, spelare och funktionärer i föreningarna. Att kunna få vara en hjälpande hand i deras arbete att utveckla just deras förening efter deras förutsättningar och kunskaper.

Ledarmeriter: Tränare i Falköping födda 01 och A-lag. Har varit med på två Tv-pucksresor för Västergötland med 96 och 99. Deltagit på SIF utvecklingscamper under många år samt vart junior och A-lags tränare i Ulricehamn IF. Förutom ledarbiten så har jag haft ett antal förtroendevalda uppdrag inom förbund och föreningar. Jag har även fått Rickard Fagerlunds minnesfond säsongen 2012-2013.

Spelarmeriter: Spelat i moderklubben Falköping Blue Riders från TKH till A-lag.

Hockeyutbildning: SIF utbildningsstege till JS2 samt fortbildningar.

Fritidsintressen: Familjen, träna och träffa vänner.

Kontaktuppgifter: 

E-post: This is a mailto link
Telefon: +46706746455