Huvudsponsor Svenska Spel
Svenska Spel
BB201101BB037

Nu släpps biljetterna till TV-puckens finalspel

2-5 november avgörs TV-Pucken 2023 i Gävle och Sandviken. Nu kan du boka biljetter och säkra din plats till det actionfyllda slutspelet.

Monitor ERP Arena och Jernvallens Ishall bjuder in till fyra dagar med händelserika hockeymatcher. Totalt kommer det spelas 24 matcher, från torsdag 2 november till söndag 5 november. Nu finns det möjlighet att boka biljetter och säkra sina platser till slutspelet!

– TV-pucken är en anrik turnering som brukar locka till sig stort intresse. Det finns ett stort hockeyintresse i Gävle, Sandviken och hela Gästrikland, vilket ger bra förutsättningar för riktigt mycket folk under helgen, säger Jesper Björck, Marknadsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet.

Gästriklands Ishockeyförbund firar det här året 75 år och arrangörsskapet är en stor del av firandet och ett prestigefullt uppdrag för distriktet.

 – Vi är stolta arrangörer för slutspelet och ser en stor möjlighet att ena och utveckla ishockeyn i Gästrikland. Det här är en chans att sätta hockeyn än mer på kartan och tillsammans med våra föreningar arrangera det bästa slutspelet hittills, vi är entusiastiska över möjligheten att få arrangera, säger Fredrik Molander, ordförande Gästriklands Ishockeyförbund.

Monitor ERP Arena kommer stå värd för finalmatcherna och hos arrangörsföreningen Brynäs IF finns en stor förväntan på dagarna.

– Det känns jättekul att vi får vara en del av TV-pucken och dess finalspel. Vi är stolta arrangörer tillsammans med hela hockeygästrikland och hoppas att många kommer att vara intresserade på att besöka Monitor ERP Arena och Jernvallen under samtliga dagar. Självklart är finaldagen, söndagen 5 november, den stora höjdpunkten, säger Jakob Westerlund, Kommersiell- och hållbarhetschef, Brynäs IF. 

Köp dina biljetter här

Gustaf Douhan 23-08-28