Kalle 3

Vi har nåtts av beskedet att vår stöttepelare Karl-Erik Blanck har lämnat oss.

Hälsinglands Ishockeyförbund har sorg.

 

Vi har nåtts av beskedet att en av våra stöttepelare och över tid drivande krafter har somnat in. I fredags eftermiddag efter en längre tids sjukdom somnade Karl-Erik Blanck lugnt och stilla in.

Karl-Erik har funnits inom Hälsingehockeyn och hockeyn i Alfta under decennier som ledare. Där han till exempel var med och startade upp ICA Pokalen i Alfta som blev en ungdomsturnering där många riktigt duktiga spelare deltog i. I distriktsförbundet har Karl-Erik funnits med och jobbat med ledarutbildningar men kanske framförallt hans idoga arbete med distriktslagen och för deras spelare. Många är de spelare som funnits med i Hälsinglands TV-Puck lag som minns Karl-Erik med värme och glädje.

Vi i distriktets styrelse minns Karl-Erik för hans engagemang men kanske framförallt för hans nyfikenhet och vilja att hänga med hockeyns utveckling och det var något som fanns med in i det sista.

Nu går våra tankar till Karl-Eriks familj, fru Gunilla, barnen Karin och Henrik samt barnbarnen.

Tack för att du gett oss Karl-Erik!

Om du vill lämna en sista hälsning till Karl-Erik kan du göra det via länken nedan. Vi ber dig att tänka på att vara respektfull i ton och språk.

Lämna en sista hälsning till Karl-Erik här

Per Ängvald 23-10-01