5438955400807310428

I Alfta kyrka fördes Karl-Erik Blanck till sista vilan.

I en välfylld Alfta kyrka fördes idag Karl-Erik Blanck till sin sista vila vid en vacker och varm begravningsceremoni fick möjligheten att ta ett sista farväl till vår vän Karl-Erik Blanck. Som efter en 5 år lång kamp till slut fick tryggt stilla somna in i sitt hem i Alfta tillsammans med sin familj som har varit en viktig punkt i Karl-Eriks liv.

Många var de som kom för att ta ett sista farväl så väl släkt och vänner som kollegor och representanter från ishockeyrörelsen. 

Hälsinglands Ishockeyförbund representerades av ordförande Lena Rolinder, Per Ängvald, Lars-Åke Jonsson och Jeanette Langsager.

Efter själva begravningsceremonin hölls en minnesstund där den som så kände kunde dela med sig av minnen och anekdoter om Karl-Erik vilket gav en varm och trevlig stund trots de tråkiga omständigheterna.

 

Hälsinglands Ishockeyförbund vill åter riktiga vår tacksamhet till Karl-Erik för hans gärningar för vår idrott och vårt förbund. Samtidigt som vi har Karl-Eriks fru Gunilla och barnen Karin och Henrik och barnbarnen i våra tankar i den här stunden.  

Per Ängvald 23-10-27