I dag börjar slutspelet i TV-Pucken och i år finns det inslag från Hälsingland med där.

Vid slutspelet för TV-Pucken som startar idag med killarnas kvartsfinaler och som spelas i Gävle/Sandviken. Kommer det finnas spelare från Hälsingland med i ett av lagen.

Det blir i morgon när tjejernas kvartsfinaler spelas som 4 tjejer från Hälsingland beträder isen i Gästriklands tröjor. Verkligen roligt att tjejerna för möjlighet att spela TV-Pucken trots att vi dessvärre inte har antalet tjejer för att kunna delta själva i turneringen. 

Gästrikland kommer att få en tuff kvartsfinal när man möter Dalarna som är en av förhandsfavoriterna men som alltid ska ju matcher spelas innan resultatet är givet.

Matchen mot Dalarna spelas i morgon fredag kl 16:00 i Monitor ERP Arena. Biljetter kan du köpa här: https://secure.tickster.com/sv/zgjmldwc91m7g18/selectproductgroup. Om man vill följa matchen hemifrån så sänds hela slutspelet också traditionsenligt i SVT antingen via SVT 1 eller via SVT play vilket som passar dig bäst.

Vilka är då spelarna som kommer från Hälsingland? Från Hudik Hockey kommer Eila Mckeown en forward med bra skridskoåkning och även god teknik. Från Söderhamns IK kommer Agnes Furuhall som också hon har sin styrka i skridskoåkningen och är riktigt snabb. Dessutom kommer Ida Söderström från Söderhamns IK en back med fysiken som starkaste vapen. Den 4:e spelaren kommer också hon från Söderhamns IK och är målvakten Alva Hansen som egentligen är ett år för ung men som tagit sig in i truppen. En lovande målvakt som sällar sig till gänget duktiga tjejmålvakter från Söderhamn där det tidigare finns namn som Agnes Åker och Ellen Jonsson. 

Vi önskar självklart Gästrikland stort lycka till men givetvis ett extra stort lycka till för tjejerna från Hälsingland!

Per Ängvald 23-11-02