De sista förberedelserna inför TV-Puck kvalet för tjejer börjar idag.

I helgen spelas Regions Cupen för tjejer precis som killarna spelade förra veckan. Varför skriver då vi om det på vår hemsida när vi inte har ett eget lag? Förklaringen är enkel för i Gästriklands lag deltar 6 spelare från Hälsingland. 

De tjejer som är med är Agnes Furuhall, Ida Söderström, Ebba Ahlstrand, Greta Wiklund och Alva Hansen från Söderhamns IK och från Hudiksvalls HC finns Eila Mckeown med i laget.

Regions Cupen spelas i Hällefors och laget ställs i första matchen mot Västergötland kl 18:25 ikväll. Hela spelprogrammet ser ut så här:

 

Date Game
Gästrikland  -  Västergötland
Västmanland  -  Gästrikland
Dalarna  -  Gästrikland
Gästrikland  -  Örebro län
Värmland  -  Gästrikland

 

Hällefors är ju så klart en bit bort så det är säkert flera som inte har möjlighet att se matcherna på plats. Och då är det ju bra att samtliga matcher sänds på www.svenskhockey.tv. Matcherna hittar du via den här länken: https://www.svenskhockey.tv/sv/gastrikland/games.

Och du vet väl om att du kan stötta din favorit hockeyförening när du tecknar abonnemang på Svensk Hockeytv? När du registrerar dig för ett årsabonnemang så kan du välja din favorit förening som då får 200 kr av de 995 kr som ett årskort kostar. Abonnemanget ger dig tillgång till ca 50 000 livesända matcher under säsongen och de man inte hinner se live kan man alltid se i efterhand. Vissa landskamper kan man se utöver det också matcher från landets högsta juniorserier, TV-Pucken och mycket mer. Mer information om hur du tecknar abonnemanget och tjänsten hittar du via den här länken: https://www.svenskhockey.tv/sv/about

 

Per Ängvald 23-09-01