Vår Hockeyutvecklare Matheus Vieweg är en central figur inom vår organisation, nära samarbetande med vår föreningsutvecklare för att säkerställa både den sportsliga och organisatoriska utvecklingen. Genom att vara en aktiv stöttepelare för våra föreningar, tar Matheus ansvar för att driva den sportsliga utvecklingen framåt och stödja föreningarna i att förbättra både deras idrottsliga prestationer och deras organisatoriska strukturer.

En av huvuduppgifterna för Matheus är att stötta föreningarna med att skapa och implementera utbildningsplaner som främjar spelarutvecklingen. Genom att erbjuda vägledning och resurser kan hockeyutvecklaren hjälpa till att forma en strategi för långsiktig framgång på isen.

En hockeyutvecklare engagerar sig i både bredd- och elitföreningar och arbetar aktivt för att initiera projekt och stimulera till utveckling. Genom att erbjuda stöd och rådgivning till föreningarnas tränare, sportchefer och ungdomsansvariga, bidrar Matheus till att främja en miljö där den långsiktiga spelar- och sportsliga utvecklingen kan blomstra.

Genom ett nära samarbete med våra föreningsutvecklare och en dedikation till att stödja våra föreningar, strävar vår hockeyutvecklare efter att vara en drivande kraft för att främja tillväxt och excellens inom hockeygemenskapen. Med fokus på både individuell utveckling och organisatorisk förbättring är Matheus Vieweg en nyckelfigur för att säkerställa en framgångsrik framtid för våra föreningar och deras medlemmar.

Senast uppdaterad: 24-03-27 av Terese Hammarqvist