DAIF Träff

Informations- och dialogträff för dig som är, ska bli eller föreningar som söker en domaransvarig i sin förening och vill veta mer vad DAIF rollen innebär.

Svenska Ishockeyförbundet vill sätta fokus på domarrollen och uppmuntra våra föreningar att rollen som Domaransvarig i föreningen ska vara en naturlig del av föreningens verksamhet.


Vi vill med denna träff informera om vad DAIF rollen innebär och guida er hur en DAIF:are kan arbeta i sin förening för att utveckla verksamheten. David Bergman som är Domaransvarig på Svenska Ishockeyförbundet kommer även presentera vad som händer inom Svensk Ishockey på domarsidan.
Målet med träffen är att ge dig som är, ska bli, eller föreningar som söker en Daifare stöd i vad rollen innebär. Medverkar under kvällen gör Patrik Norrman, tidigare DAIF:are i Hanhals Kings, ett gott exempel på hur du som DAIF:are kan lägga upp ditt arbete.


Vi avslutar kvällen med diskussion och frågestund.

Klicka här för att anmäla dig!

Har du frågor och funderingar, kontakta: Ingela Asplund, föreningsutveckling, Svenska Ishockeyförbundet Tfn. 070-109 03 36 eller din Föreningsutvecklare.

Klicka här för att ladda ned inbjudan som PDF

Per Ängvald 23-11-08