Leo Carlsson
Huvudsponsor Svenska Spel
Svenska Spel

Hockeykortet

Har du inte laddat hem ditt hockeykort än? Då är det hög tid att göra det nu!

Hockeykortet är en självklarhet för dig som aktiv inom ishockeyn och innehåller erbjudanden som kan underlätta för dig som spelare.

Fler erbjudanden på gång 

Bland annat får du tillgång till Svenska Ishockeyförbundets applikation där du kan följa dina favoritlag/serier och få aktuell målservice som notiser direkt i din smartphone.

Dessutom kommer det framöver att tillkomma mer erbjudanden från fler av förbundets samarbetspartners som du med hockeykortet kommer att kunna ta del av. Förutom spelare kan även du som är licensierad tränare, domare eller förbundsfunktionär ladda ner kortet. 

Varför har jag inte fått något hockeykort?

Spelare

För att du som spelare skall kunna få tillgång till hockeykortet måste du och ditt mobilnummer finnas registrerat i TSM. Det görs av din klubb i samband med säsongsregistreringen. Kolla först med din klubb att registreringen av dig och ditt mobilnummer är gjord. Om så är fallet och du ändå inte fått något SMS, ber vi dig att maila namn, födelsedatum och mobilnummer till support@cardskipper.se. 

Förbundsdomare

För att du som domare skall kunna få tillgång till hockeykortet måste du och ditt mobilnummer finnas registrerat i TSM. Det görs av domaradministratörer i samband med säsongsregistrering och godkänd utbildning. Kolla först med din administratör att registreringen av dig och ditt mobilnummer är gjord. Om så är fallet och du ändå inte fått något SMS, ber vi dig att maila namn, födelsedatum och mobilnummer till support@cardskipper.se.

Förbundstränare

I kategorin Förbundstränare ingår de som genomgått JS2, de som är Licensierade tränare nivå 2 och 3 samt de som är Licensierad målvaktstränare nivå 3. För att du tränare skall kunna få tillgång till hockeykortet måste du och ditt mobilnummer finnas registrerat i TSM. Detta görs i samband med säsongsregistrering och kontroll av att du har en godkänd utbildning. Kolla först med din administratör att registreringen av dig och ditt mobilnummer är gjord. Om du har frågor - skicka ett mail till jonas.wiklund@swehockey.se.

Betalning av Hockeykortet

Enligt gällande Tävlingsbestämmelser ska alla Hockeykort vara betalda senast den 5 mars 2024.

Kostnad per Hockeykort t.o.m. den 5 mars är 50:- kronor.

Kostnad för obetalda Hockeykort höjs automatiskt från och med den 5/3 till 100:- kronor.

Därför vill vi uppmana alla föreningar att betala sina Hockeykort senast per den 5 mars 2023 för att undvika den högre kostnaden.

Övrig Information

Föreningarna kan alltid få fram medlemskoden på de personer som finns i Cardskipper och som ska ha tillgång till hockeykortet.

Detta gör man genom att söka upp personen och gå in på deras kontaktinformation. Där finns en knapp för att hämta medlemskod till Hockeykortet.

Finns det ingen kod att hämta så ber vi er kontakta: Support@cardskipper.se 

Notera även att om du skapat ett konto i cardskipper för hockeykortet föregående säsong, så finns det kontot kvar och hockeykortet ska vara uppdaterat. Kortet uppdateras om du är säsongsregistrerad och har ett mobilnummer eller mailadress i TSM.
Är kortet inte synligt men du är säsongsregistrerad och har ett mobilnummer eller mailadress kontakta: Support@cardskipper.se 

Jag kan inte logga in i Cardskipper, hur gör jag?

För att skapa ett konto i Cardskipper om du inte fått ett sms gör du följande:

1. Ladda ner appen Cardskipper till din enhet.

2. Välj på ”Logga in” på första sidan, följt av ”Lägg till medlemskap”

3. Mata in medlemskoden som din förening tar fram åt dig från TSM, ange även födelsedatum för personen vars hockeykort du ska lägga till.

4. Registrera sedan dina övriga kontouppgifter; Förnamn, Efternamn, E-post samt ett lösenord (som du själv väljer, samt verifierar).

5. Nu ska ditt hockeykort vara tillgängligt i appen.

För att skapa ett konto i Cardskipper med hjälp av sms:et gör du följande:

1. Klicka på länken i sms:et.

2. Svara på frågan om du har ett Cardskipper konto sen innan, om du trycker ”Nej” följ stegen nedan. Om du trycker på ”Ja” kommer du att skickas till appen direkt, där kan du logga in och sedan lägga till det nya kortet med hjälp av plustecknet i appen.

3. Lägg till E-postadress, du kan även ändra lösenordet till något du själv vill. Var noga med att mobilnummer är rätt ifyllt.

4. Ladda ner appen till din enhet och öppna den.

5. Ange det mobilnummer som var ifyllt i steg 3, det är de nummer som sms:et skickats ut till. Tryck sedan på slutför registrering.

6. Nu ska du vara inloggad och ett konto är skapat. Du kommer få ett mail med dina kontouppgifter.

Läs mer om Cardskipper, mer än bara ett digitalt medlemskort!

Senast uppdaterad: 23-07-24 av Stefan Ladhe

 

Sverigeresan

Spelreglerna – nu som app direkt i din telefon 

Hockeyboken Startsida