Janne Ingman 3

Jan Ingman ny hockeyutvecklare i Region Väst

Nu är rekryteringsprocessen färdig och vi kan välkomna Jan Ingman som Hockeyutvecklare i Region Väst.

Efter en process där många välmeriterade personer från hela vår Region sökt tjänsten som Hockeyutvecklare är nu slutförd och valet föll på Jan Ingman.

Janne är en välkänd person i vår region men även i övriga hockeysverige och tillträder sin tjänst i mitten av september. Som spelare har han spelat 392 matcher för Färjestad under 80 talet och början av 90 talet. Som ledare har Janne framförallt varit aktiv i ungdoms och juniorhockeyn även om han varit assiterande tränare i Färjestad under en säsong också. Janne har även funnits med som ledare i och omkring de svenska juniorlandslagen.

Hockeykontorschefen Henrik Löfsäter säger så här om sin senaste rekrytering: Med Jannes kunskap och erfarenhet och lägg där till hans engagemang för ishockey så kommer vi i region väst få in helt rätt person för att anta uppdraget som hockeyutvecklare.

Huvudpersonen Janne Ingman säger så här om sin nya tjänst:

Jag ser verkligen fram emot som hockeyutvecklare få möjlighet att stötta våra föreningar i deras sportsliga utveckling.

Jag har en bakgrund som spelare och ledare på lite olika nivåer, har arbetat både med bredd och elit och ska försöka ta mig an den här uppgiften på ett ödmjukt- och bra sätt, där vi

Från alla håll vill och kan bidra till att fler börjar spela ishockey, långt upp i åldrarna samt att vi tillsammans hittar den bästa utvecklingsmiljön för våra spelare och ledare.

 

Per Ängvald 23-07-04