TKH Utb (1)

Under helgen har det körts utbildningar för Tre Kronors Hockeyskolaledare på tre platser i vår region

Under lördagen arrangerades det ledarutbildningar för Tre Kronors Hockeyskola ledare i Örebro och Falun. Här har blivande ledare fått insikter i vad Tre Kronors Hockeyskola är likväl som det berättats om Hemmaplansmodellen, Ledarskap och Rörelsekunskap. Viktiga ämnen för många som för första gången ger sig in i att vara ledare för barn och ungdomar.

Utbildningarna har bestått i både rent teoretiska moment uppblandade med diskussioner där det givits möjligheter för alla att ta till sig erfarenheter från andra ledare och föreningar. Små tips som kan förgylla verksamheten för barnen i den egna föreningen. 

Utbildningnarna har också innehållit pass på is. Där deltagarna först fått planera ispass och sedan få prova på att vara spelare själv.

Utbildare vid dessa tillfällen har varit Henrik Löfsäter, Jan Ingman och Per Ängvald.

Vi i Region Väst har ytterligare en utbildningsdag kvar att genomföra och den kommer att genomföras den 7/10 i Söderhamn. Känner du att du missat utbildnigen och skulle vilja delta finns det möjlighet att vara med den 7/10. Kontakta i så fall Per Ängvald, per@region-vast.se

 

Per Ängvald 23-09-25