Regionsmästerskapet för pojkar 2023 är nu genomfört

Under helgen har Regonsmästerskapet för pojkar födda 2008 genomförts i Hudiksvall.

Traditionsenligt så genomfördes årets Regionsmästerskap för pojkar den här gången med Hälsingland som spelplats och Hudiksvalls HC som den förening som arrangerade mästerskapet.

6 lag och 3 stycken domarteam har varit på plats för genomförandet på isen. Därutöver har Hockeykontoret funnits på plats för att stötta den lokala organisationen och dessutom har det funnits domarcoacher på samtliga matcher under helgen. Självfallet fanns en hel del anhöriga till spelarna på plats under helgen för att följa matcherna och det var bra med folk på läktarna i Holmen center.

Vi har fått sett mycket bra ishockey och spännande matcher under turneringen som spelades i form av en rak enkelserie. Som inte var avgjord innan den sista omgången matcher spelades. Där det blev en ren final i Värmland och Örebro läns sista match i turneringen där de möttes. Värmland var tvingade att vinna matchen i full tid för att ta hem turneringen. Och det blev en jämn match där Värmland tog ledningen men Örebro kunde vända på matchen och sedan behålla ledningen till slut. Dock ska sägas att matchen var väldigt spännande men i och med segern kunde Örebro län ta hem årets turnering och därmed också pokalen tillbaka till Örebro.

Region Väst tackar alla deltagande lag och ledare, domare samt alla ideella krafter i Hudiksvalls HC som såg till att turneringen fungerade på ett mycket bra sätt.

För att se resultat från turneringen kan ni gå in via den här länken: https://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/14328

Per Ängvald 23-04-03