Kalleolsson

Hockeyutvecklare Region Syd

Nu är Hockeykontorets laguppställning klar för säsongen 2023-2024. Det är mycket tillfredsställande att meddela att Kalle Olsson kommer att ansluta till gänget som ska göra jobbet på fältet med våra drygt 90 föreningar.

Kalle har haft en gedigen spelarkarriär på elitnivå i Västerås, Linköping och Örebro. Efter sitt avslut som aktiv spelare fortsatte han i Örebros organisation som ansvarig J18-tränare under fyra säsonger. Det arbetet och den resan tog honom och laget ända till SM-guld i Nyköping i våras.

Nu har Kalle, tillsammans med sin familj, bestämt sig för att flytta ”hem” till Munkedal igen.  Precis som för ”Kirre” kommer Kalles huvuduppgift att vara arbete med spelar- och ledarutveckling. Men han kommer också att vara involverad och stötta klubbarna i sitt geografiska område kring föreningsutveckling. Med anledning av kommande flytt och att familjen ska få tid att komma till rätta så kommer Kalle att påbörja sin tjänst den 1 oktober.

Det kommer en utförligare presentation av Hockeykontoret efter sommaren. Vi vill passa på att önska alla hockeyvänner en skön sommar och så ses vi snart i eller i närheten av en ishall!

Välkommen till Hockeykontor Syd Kalle!

Johan Carlsson Carlsson 23-06-28