Den gångna helgen gick tv puckens slutspel i Gävle för både Pojkarna och Flickorna.

Dalarnas Flickor gick hela vägen och dom tog sitt andra guld sedan tv pucken för flickor infördes 2019.
En fantastisk resa med världens bästa dalkullor som levererar en topp presentation när det gäller som mest.
Den här gruppen hade bara bestämt sig att guldet skulle hem till Dalarna.
Som dom har jobbat för att nå det här målet.
Vi är otroligt stolta över samtliga tjejer.

Pojkarna slutar på en 8:de plats och Anders "myggen" Eriksson sammanfattar helgen.

Kvartsfinalen mot Östergötland.
Vi kommer väl förberedda till matchen och vi har en positiv känsla.
Vi startar matchen bra och skapar en del chanser. Efter fem minuter av matchen tar Östergötland över och är det bättre laget i första perioden som de leder med 2-0.
Tyvärr får vi ett tidigt baklängesmål i andra perioden och vi får jobba i uppförsbacke. Vi hämtar in underläget till 2-3 för att nästan direkt släppa in 2-4 pucken. De gör sedan 5-2 i tom målbur. Vi kom tyvärr inte upp i den nivån vi hade i kvalspelet.
Placeringsmatchen mot Norrbotten
Här gör vi en betydligt bättre match. Det är två jämna lag som möts och tyvärr drar Norrbotten det längsta strået med att vinna i i Overtime.
Placeringsmatch 7-8e plats
Vi möter Västergötland som vi också mötte i kvalspelet. Vi startar matchen riktigt bra och gör 1-0. Det böljar fram och tillbaka. De tar ledningen två gånger och vi kvitterar varje gång för att sedan förlora på straffar.
Avslutningsvis är vi nöjda med årets TV-puck då vi gick till kvartsfinal. Tyvärr räckte vi inte till i slutspelet