Sören

Sören Haga

I måndags meddelade Sörens fru Eva att Sören somnat in på söndagskvällen den 8 juli Kl. 21 efter en lägre tids sjukdom.

Sören drabbades av cancer för två år sedan och har under tiden varit under behandling som delvis fungerat. Dock för några veckor sedan förändrades situationen och man prövade alternativ som tyvärr inte gav önskvärd effekt.

Sören vårdades i hemmet av familjen, tillsammans med stöd av palliativa teamet, så att han fick somna in där hemma som han önskat.

Sören var aktiv i vårt arbete in i det sista. Under gånga säsongen var han ledamot i Tävlingskommittén och i Disciplinnämnden. Alltid plikttrogen sitt uppdrag och stödjande till oss andra som inte besitter hans långa erfarenhet inom såväl ishockey som föreningsliv i allmänhet. Sören var en genuin och äkta ideellt arbetande idrotts- och föreningsledare, mångårig ledare i Malungs IF där han även var ordförande under många år och senare ledamot och hedersordförande. 

Sören kom in i styrelsen för Dalarnas Ishockeyförbund 1995 och var den trogen sedan dess. Tävlingsverksamheten har varit hans främsta uppdrag tillika Disciplinnämnden. Alltid lojal med det uppdrag han åtagit sig och utfört dem med noggrannhet

Vi kommer verkligen att saknas Sören som den ledare och vän han varit för oss. Här passar verkligen uttrycket: Han fattas oss!

Sören avled i en ålder av 78 år och 312 dagar.

Våra tankar går nu till hans hustru Eva och övriga familjen som har stått bakom Sören i alla tider för hans engagemang för Dalarnas Ishockeyförbund.

Rolf Rickmo, ordförande

Maria Folmerz Andersson Folmerz Andersson 23-07-14