Skärmbild 2024 04 15 130734

Vill du lära dig mer om hur du kan möta barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF)?

RF-SISU Skåne bjuder in till en digital föreläsning med Måns Lööf som ger dig möjlighet till att fylla på med kunskap och inspiration om hur du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD och Autismspektrumtillstånd och andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF).

Föreläsningen bygger på hur du ska lyckas i ditt ledarskap genom att använda verktyg som bygger på framförhållning, struktur och tydlighet. Verktyg som passar alla barn och ungdomar, men framför allt barn och ungdomar med NPF.
Under föreläsningen delar Måns med sig av sin mångåriga kunskap och möten med idrottsrörelsen genom tips och verktyg som stärker dig i rollen som vuxen i en verksamhet med barn och unga.

Måns Lööf, utbildad sjuksköterska, KBT-terapeut och idrottsledare med erfarenhet att leda barn och unga med NPF-diagnoser.

Målgruppen är ledare och tränare.

Kostnadsfri digital föreläsning Tisdagen den 21 maj kl 18-20

Mer information och länk till anmälan hittar ni genom att KLICKA HÄR

 

Anette Björklund 24-04-15