Introduktion Cleverservice

Nu startar vi upp med information om Cleverservice!

Från och med säsongsstarten 2022/23 kommer samtliga föreningar att kunna använda den väl beprövade tjänsten Cleverservice. Webbtjänsten har funnits sedan 2014 och används av 500 föreningar runt om i Sverige, inom hockey, handboll, basket och fotboll.

I Cleverservice hanteras allt digitalt - domarkvitton och utbetalningar av arvoden eller utlägg (både till domare och andra, t ex ledare). Tjänsten har en integration mot TSM, vilket innebär minimalt med manuellt arbete. Alla underlag till Skatteverket och klubbens bokföring genereras automatiskt och kan enkelt laddas upp via filer. Det finns även möjlighet att tillsätta domare till matcher som föreningen tillsätter själv.

Vid två tillfällen berättar och visar Gunilla Eklund mer om hur det ser ut och fungerar. Kort därefter sker utbildningstillfällen, så att ni kommer i gång på bästa sätt. I första hand sker dessa digitalt, men det kan även bli aktuellt med fysiska träffar för de som vill.

Vill ni läsa mer om Cleverservice, hittar ni information på www.cleverec.se. Det går också bra att maila gunilla@cleverec.se.

Anmäler er här:

20/9 september - anmäl er här!

26/9 september - anmäl er här!

Zakarias Granlund 22-09-12