Region Norr blå

Serieanmälan för U9-U12


Nu öppnar serieanmälan för U9-U12, säsongen 2024-2025. 

 

Sista anmälningsdag31 augusti 2024

OBS! Anmälan görs av föreningens kanslist, sport-, ungdomsansvarig eller ordförande, inte lagens ledare.

 

Viktig info inför säsongen 24/25:
Då det kommer många olika frågor och åsikter från både föreningar och ledare kring tävling- och seriespel, och för att föreningen ska få bättre koll på tävlingsfrågorna, ska föreningen utse 1–2 personer som är ansvariga från föreningen i tävlingsfrågor. Denna/dessa personer är de som sköter kontakten med Region Norr Ishockeyförbund i samtliga tävlings- och seriefrågor. Ledare i föreningen ska alltså i sin tur ta kontakt med tävlingsansvariga i föreningen, inklusive TSM- och OVR-frågor. Denna person ska anges i formuläret.

Detta innebär ingen ändring i lagledarrollen mer än att lagledare och tränare vänder sig till föreningen istället för direkt till förbundet med ev. frågor och synpunkter. På så sätt säkerställer vi dialogen inom föreningen och mest troligt ett snabbare svar på frågan.

Observera att personnummer måste anges på lagets huvudtränare, detta för att vi genomför kontroll av att ledaren har rätt utbildning för lagets serietillhörighet.

Serieavgift:
U12 och yngre (ink. F10 och F12) - 900 kr/lag

Avgift för utdrag från seriespel:
Efter lottning, men innan seriestart: Hela serieavgiften
Efter lottning och efter seriestart: Dubbla serieavgifter

Preliminära seriebestämmelser finner ni här: 

https://www.swehockey.se/media/ihmn44jk/seriebestaemmelser-region-norr-24-25.pdf

Anmäl lag via denna länk:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=yggKZwmpkkycWPGXb4ZnEDAQsTDwq39Kur07gc93l2FUMlpOVEJBVlhKQk1YOTNLSDBTOVJPWUdBTS4u

Nils Averfeldt 24-06-03