Om TSM

TSM är svensk ishockeys tävlingssystem. Här sker all serieadministration, det är också register för samtliga spelare, tränare, domare och föreningsledare. Du hittar inloggningssidan för TSM på adm.swehockey.seFör att få inloggningsuppgifter vänder du dig till din föreningsanvändare.

Varje förening har användare som har behörighet att arbeta i TSM. Det är han eller hon som säsongregistrerar spelare, lagregistrerar tränare, administrerar lagen, lägger upp behörighet på dig som
resultatrapportör. Om du har frågor vänd dig till din föreningsanvändare.

OVR

OVR står för On Venue Results och är det rapporteringssystem som svensk ishockey använder. Varje förening ansvarar för att resultatrapportörer utbildas och får rätt behörighet i systemet för att sköta rapporteringen vid match. Du som är resultatrapportör hittar utförliga manualer på förstasidan när du loggar in i TSM. Där kan du också ladda ner det program som behövs för att kunna rapportera online.

Från U13 och uppåt i seriesystemet skall enligt Svenska Ishockeyförbundet all matchrapportering göras on-line i systemet TSM-OVR. Inom Västergötlands Ishockeyförbund genomförs  båsfunktionärsutbildningar på olika nivå. För OVR har vi lagt upp filmer så du som resultatrapportör kan genomföra egen utbildning.

Vad är då TSM OVR?

TSM är den databas som används för att registrera och administrera spelare inom hela den svenska ishockeyrörelsen. OVR står för On Venue Results, och är den applikation som används som matchrapporteringssystem.

Senast uppdaterad: 24-01-12 av Emelie Sjöholm

Jourtelefon TSM och OVR