Kamera 1920X1080
Huvudsponsor Svenska Spel
Svenska Spel

Om abonnemang

Frågor och svar om abonnemang

Vilka matcher kan jag se?

På svenskhockey.tv visas hockeymatcher från ungdom (U12) och juniormatcher, TV-pucken, landskamper, samt ett urval av senior herr- och dammatcher. Exkluderade matcher är seriespel i herrar från Hockeyettan, HockeyAllsvenskan, SHL och SDHL.

Vissa cuper, träningsmatcher och lokala arrangemang kommer att säljas som Pay-Per-view.

Vad kostar det?

Det finns tre nivåer av köp i tjänsten. Samtliga abonnemang ger access till de direktsända matcherna samt vårt arkiv.

Årskort kostar 995 SEK och är giltigt i 12 månader från det att köpet gjorts. Dessa förnyas inte automatiskt. När du registrerar dig för ett säsongskort kan du dessutom välja en favoritförening som då mottar 200 kronor.

Månadsabonnemang kostar 129 SEK/månad. Denna prenumeration förnyas automatiskt, men kan sägas upp när som helst.

PPV (Pay-Per-View): Vid cuper och träningsmatcher finns möjlighet att skapa en PPV lösning där klubben behåller 70% av nettointäkterna, dvs efter avdrag för moms betal- och supportkostnader (ca 10%) och eventuella andra produktionskostnader. Dessa event säljs exklusivt och ingår inte i de andra två abonnemangen.

Du registrerar dig och genomför ditt köp på www.svenskhockey.tv

Jag vill avsluta mitt abonnemang

Månadsabonnemangen kan avslutas direkt via tjänsten genom att klicka på sitt namn upp i högra hörnet på svenskhockey.tv och sedan välja account, annars går det också bra att skicka ett mail support@svenskhockey.tv så hjälper supporten till med det.

Kan jag titta i mobilen eller surfplattan?

Det går jättebra. Från och med september 2020 går tjänsten att ladda ner som App via App-Store och Googel apps. För att logga in krävs ett abonnemang av tjänsten vilket skapas via www.svenskhockey.tv

Kundservice

Har du som tittare eller abonnent frågor eller behöver support? Kontakta: support@svenskhockey.tv

Senast uppdaterad: 22-08-04 av Administrator