Ishockeyskola60
Huvudsponsor Svenska Spel
Svenska Spel

Matchbingo 2

Inget matchspel, men väl ett matchbingo med härliga aktiviteter för att uppmana till rörelseglädje och ishockeykunskap. Vi kallar det #hockeyhemma matchbingo. Ta chansen att tävla mot dig själv, dina familjemedlemmar eller dina lagkompisar. Använd hashtagen #hockeyhemma för att delta i utlottning av klubbor från CCM. De här är vårt andra matchbingo, du kan fortfarande ladda hem det första, nedan.

Hockeyhemma

Senast uppdaterad: 23-01-03 av Stefan Ladhe

Det har minst sagt varit en annorlunda hockeysäsong. Träningar, matcher och andra aktiviteter i föreningarna har inte kunnat genomföras som vanligt runt om i våra ishallar. När aktiviteten inte varit stor i ishallarna har många hållit igång på andra sätt, hemma på gatan, i trädgården, i vardagsrummet eller utanför ishallen. Föreningar har anpassat sin verksamhet efter de skiftande restriktionerna under pandemin, för skapa sammanhållning och gemenskap för sina medlemmar trots de begränsade möjligheterna att få samla alla i ishallen. Allt för att hålla intresset för ishockeyn glödande! 

Träning har genomförts i hemmet eller med sina lagkompisar i sin hemmiljö i föreningen. För att hylla och lyfta fram alla dessa goda exempel som bidrar till aktivitet, sammanhållning och rörelseglädje introducerar vi #hockeyhemma. På vår hemsida och i våra sociala kanaler vill vi lyfta och inspirera att fortsätta samlas runt det bästa vi vet, ishockey. Vi vill gärna ha tips om det ni gjort för att hålla igång och hur ni framöver ställer om er verksamhet utifrån rådande restriktioner. 

Under hela våren kommer vi att lägga ut information, föreläsningar och tävlingar för att under pandemin försöka hålla ishockeyn glödande och förlänga hockeysäsongen men även börja förbereda oss inför kommande säsong. 

Tipsa oss!

Har du eller ni gjort ett initiativ hemma hos dig, i ditt lag eller i din förening, använd hashtaggen #hockeyhemma på Instagram eller Facebook. Ni kan också maila oss och beskriva ert intiativ info@swehockey.se Alla som delar sitt, sitt lags eller sin förenings initiativ med #hockeyhemma i sociala medier har chansen att vara med i utlottningen av ishockeyklubbor från CCM.