Huvudsponsor Svenska Spel
Svenska Spel
Biljettsläpp JVM Webb

JVM i Göteborg ser ut att bli en publikfest.

Högt tryck på biljetter till JVM i Göteborg

För två veckor sedan släpptes biljetterna till 2024 IIHF Junior-VM och det tog inte många minuter innan de mest attraktiva biljetterna tog slut. 

– Vi visste ju att efterfrågan var stor, men det här var över förväntan, säger Mikael Haglund, generalsekreterare för JVM.

Nu meddelar arrangören att det kan komma att släppas fler biljetter framöver.

Detta blir första gången på tio år som JVM spelas i Sverige, och det blev tydligt vid biljettsläppet att det var ett evenemang som hockeyfansen längtat efter. Många var de som hade ställt klockan för att gå in på hemsidan vid rätt tid. De mest attraktiva biljetterna sålde slut på bara några minuter.  

– Vi visste ju att efterfrågan var stor, men det här var över förväntan, säger JVM:s generalsekreterare Mikael Haglund. Det här blev ju att likna vid släpp av stora konserter!

Nu frågar många hockeysupportrar om det finns biljetter kvar och om det kommer att släppas fler biljetter framöver. Det finns fortfarande biljetter kvar till den svenska klacken på några av Sveriges matchdagar och till kvartsfinalerna. Alla spännande matcher i Frölundaborg är också tillgängliga. Dessutom finns det prisvärda hospitality-paket kvar till flera av Sveriges matchdagar. 

 Så för den som inte lyckades knipa några av de åtråvärda biljetterna i samband med släppet är hoppet inte ute, och Mikael Haglund tror dessutom att det är högst sannolikt att det frigörs ytterligare biljetter under året. 

– JVM:s samarbetspartners har biljetter bokade, men alla kommer förmodligen inte att användas och då vill vi och våra partners att så många fans som möjligt ska få chansen att se JVM på plats. Vi vill ha en folkfest med fullsatt arena, säger Mikael Haglund. 

Eventuella kommande biljettsläpp kommer att förannonseras i Folkets lag.


Fakta: Bra länkar

Här hittar du information om hospitality-paket och länk för bokning   

Här hittar du information om svenska klacken (Gula väggen) samt länk för bokning 

Här blir du medlem i Folkets lag

Läs mer om JVM 

Linus Hugosson 23-03-16

Upplev Tre Kronor i Linköping

Sverigeresan

Spelreglerna – nu som app direkt i din telefon 

Målvakt 3 för målvaktstränare (MV3)

Hockeyboken Startsida