Huvudsponsor Svenska Spel
Partneraktivering BHG

Fartfyllda dagar i Malmö Arena

9-12 februari flyttar Beijer Hockey Games in i Malmö Arena, för tre dagar fyllda av spännande matcher.  Men också tre dagar med aktiviteter runtom i arenan.

Euro Hockey Tours nästa stopp är Sverige och Malmö Arena. På isen kommer det sammanlagt spelas fem matcher, från torsdag till söndag med Sverige, Finland, Tjeckien och Schweiz som aktörer.

Publiken kommer bjudas på bra hockey, men också en hel del aktiviteter runt om i arenan.

Beijer, Europcar, CCM, Gjensidige Lidl, Nocco, Barebells, SvenskhockeyTV och Ågrenshuset kommer alla ha utställningar och aktiviteter på plats. 

Det kommer bland annat finnas möjlighet till provsmakning av våra partners sortiment, att testa hockeyklubbor, prova på prickskytte, tävla och mycket mer. 

– Det ska bli jättekul att komma till Malmö Arena för det här årets Beijer Hockey Games. Vi har som ambition att erbjuda en publikupplevelse med något för alla, oavsett ålder. Alla företag som kommer finnas på plats är lika taggade som oss för tre väldigt roliga dagar, säger Johanna Helgesson, evenemangsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet.

Inne i arenarummet kommer det också ske ett antal aktiviteter. Bland annat kommer vi att få se knattematch med spelare från Tre Kronors Hockeyskola, pristudelningar och ceremonier samt nationalsånger med liveframträdande.

Hockey Hall Of Fame hyllningar

Under Beijer Hockey Games kommer Inge Hammarström och Henrik Zetterberg hyllas för sina insatser för svensk ishockey, i samband med att de blir invalda i Sveriges Hockey Hall Of Fame. 

Gustaf Douhan 23-02-01

 

Hockeyboken 2022/2023