Huvudsponsor Svenska Spel
Svenska Spel

Svenska Ishockeyförbundet kan idag presentera ett nytt partnerskap med Serafim Finans

Samarbetsavtalet mellan Svenska Ishockeyförbundet och Serafim Finans löper över tre år och kommer att bidra till svensk ishockeys utveckling.

Avtalet mellan Svenska Ishockeyförbundet och Serafim Finans träder i kraft omgående och sträcker sig fram till och med säsongen 2025/26.

– Det känns spännande och värdefullt med Serafim Finans på huvudpartnernivå. Jag tycker att det här partnerskapet visar att svensk ishockey och våra landslag är ett starkt varumärke, som många vill associeras med. Att Serafim Finans går in som huvudpartner stärker våra möjligheter att göra svensk ishockey bättre, säger Svenska Ishockeyförbundets generalsekreterare Johan Stark.

–Vi är väldigt glada över förtroendet och det är inspirerande att inleda samarbete med Serafim Finans. Det är ett företag som står för långsiktiga relationer och partnerskap, vilket går hand i hand med kommersiella avdelningens arbete, säger Svenska Ishockeyförbundets kommersiella chef Christer Plars.

– Genom samarbetet tar vi ansvar för samhället och bidrar till att barn och ungdomar runt om i Sverige kommer in i idrotten. Dessutom bygger landslagen meningsfulla förebilder och med tanke på den oroliga omvärlden känns detta viktigare än någonsin. Sponsorskapet möjliggör att vi som bolag når ut i hela landet och får vara med och bidra till det starka engagemang som genomsyrar svensk ishockey. Vidare öppnar det dörrarna till en bredare publik och ökar kännedomen kring våra sparerbjudanden och finansieringslösningar för företag. I hockey är målen avgörande och tillsammans med våra kunder är målet att skapa tillväxt, säger Joakim Wiksten, VD på Serafim Finans.

Om Serafim Finans

Serafim Finans är ett snabbväxande kreditmarknadsbolag som hjälper företag och konsumenter i Sverige med finansiella lösningar och tryggt sparande. Med ett team av kompetenta medarbetare strävar bolaget efter att hitta flexibla och långsiktiga lösningar, som gör att kunderna kan nå sin fulla potential. Ambitionen är att vara Sveriges ledande finansbolag – med ett fokus på värderingarna engagemang, kompetens och ett personligt bemötande.

Stefan Ladhe 23-12-04